torstai 24. tammikuuta 2013

Vuohenjuustoiset porkkanat


Viime viikolla testattiin uutta reseptiä (okei, D teki tämän, mutta minä hengailin keittiössä mukana). Aivan älyttömän hyvää. Me syötiin tällaisenaan lounaaksi, mutta on loistava lisuke vaikka kanan kanssa. Testatkaa!

Vuohenjuustoiset porkkanat (4 annosta)

Ainekset
2 ps (200 g) pikkuporkkanoita (käy tavallisetkin porkkanat)
1-2 rkl öljyä
2 tl juustokuminaa 
1/4 tl suolaa
1 tlk (380 g) kikherneitä
1 1/2 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunan raastettua kuorta
1 pkt (200 g) vuohenjuustoa
2-3 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna

1. Kuori porkkanat ja puolita ne pitkittäin tai paloittele ne. Vokkaa porkkanoita öljy-juustokuminaseoksessa noin 7 minuuttia. Mausta suolalla.

2. Valuta ja huuhdo kikherneet. Mausta ne sitruunamehulla ja -kuorella. Kumoa kikherneet pannulle ja anna niiden kuumentua. Lisää lopuksi kuutioitu vuohenjuusto. Anna juuston lämmetä kannen alla pehmeäksi. Viimeistele oreganolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti