tiistai 8. tammikuuta 2013

SininenSininen. Ennen inhokkiväri, nyt uusi lemppari. Se yritti syksyllä nousta pinnalle, muttei tainnut ihan onnistua. Kaivoin esiin vuosia kaapin perällä lojuneen Kartio-kaatimen. Tykästyin siihen uudelleen ja nyt se on joka päivä käytössä. Huomenna taidan kaivaa vielä sinisen sävyiset Kivi-tuikut ikkunalaudalle.

Voikaa hyvin!

6 kommenttia:

 1. Ai sullakin on sininen ollut inhokki. Mä oon ihan ällötykseen asti inhonnut sitä väriä (omissa kotijutuissa, muilla näyttänyt ihan kivalta), kerran jopa heitin yhdet siniset pussilakanat menemään vaan siksi että mua ei innostanut nukkua sinisissä lakanoissa :D siitä tuli kyllä kestoläppä meidän kesken :D mutta rakentaessa löysin kauneimman tapetin makuuhuoneeseen: sinertävän! Ja kas kummaa, nyt tekisi mieli haalia sinertävää paljon lisääkin.. Kaikkea sitä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en kyllä vois nukkua sinisissä lakanoissa. Hassua, miten mieli muuttuu. Sisustustyylit on muuttunut vuosien varrella vaikka miten niin saa nähdä mitä uudessa kodissa tulee olemaan. Ehkä jotain maalaisromantiikkaa ;)

   Poista
  2. Sanon ei maalaisromanttikalle ;)

   Poista
  3. Aina pitää olla ripaus romantiikkaa ;)

   Poista
 2. Sama juttu täällä, ennen sininen oli tosi inhokki, mutta myt tykkään ainakin "siitä oikeasta sävystä". Värillinen lasi on kaunista, kaunis on myös tuo kaadin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se sininen (varsinkin lasit ja lasipullot) oli 90-luvulla niin pinnalla, että siitä jäi kaikille inho. Nyt se näyttää taas kivalta. Onneksi en tuotakaan kannua myynyt kirpparilla parilla eurolla, nyt harmittaisi.

   Poista