maanantai 14. tammikuuta 2013

Retiisi-halloumisalaatti





Olen tykästynyt retiisiin. Mahtavan värinen vihannes. Mies teki viikonloppuna Retiisi-Halloumisalaattia ja tämä on kyllä niin parasta. Yksi herkullisimmista salaateista. Käy alkuruokana, lounaana tai vaikka pääruoan lisukkeena.
Retiisi-halloumisalaatti
1/2 pussia friseesalaattia
n. 10 retiisiä
n. 10 cm kurkkua
200 g halloumijuustoa

Kastike:
5 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria


Pese vihannekset ja kuutioi pieneksi. Sekoita keskenään.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada puolet vihannesten päälle. Anna levätä hetki.
Leikkaa juusto pieniksi paloiksi ja paista oliiviöljyssä pannulla. Sekoita kaikki ainekset ja loput kastikkeesta keskenään.

4 kommenttia: