torstai 10. tammikuuta 2013

Lohi-pestopasta


Me ollaan syöty keittoja tällä viikolla. Eilen piti sitten tehdä kalarisottoa, mutta ei löytynyt kaupan hyllystä tarvittavia aineksia. Ostin kuitenkin kalaa ja tehtiinkin sitten lohi-pestopastaa. Tuli niin hyvää ja maukasta, että suosittelen koittamaan. Pestonhan voi halutessaan jättää pois, niin saa hyvän perusohjeen josta vasmasti lapsetkin tykkää.


4 annosta

400 g pastaa
1 sipuli
300 g kirjolohta
suolaa
mustapippuria
2,5 dl ruokakermaa
0,5 dl maitoa
3 rkl sitruunamehua
3 rkl pestoa

Keitä pasta kypsäksi. Valmista lohikastike pastan kiehuessa.

Hienonnan sipuli. Paista kalapaloja ja sipulia pannussa, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää ruokakerma, maito ja sitruunamehu. Kiehauta lohikastike.

Sekoita pestokastike kypsän pastan joukkoon. Me käytettiin kotitekoista pestoa. D taitaa sen homman ja ohje löytyy täältä. On se vaan niin hyvää että voisin pelkältäänkin syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti