perjantai 25. tammikuuta 2013

Joulukylä


Ennen joulua kirjoittelin siitä, että tahtoisin ostaa alennusmyynneistä Iittalan joulukylä-sarjaa. En sitten raaskinutkaan itselleni ostaa, mutta ihana mieheni yllätti minut yksi päivä ja toi tämän söpön mukin. Aivan ihana. Punainen on yksi parhaista väreistä. Vielä olen sitä käyttänyt, mutta kohta täytyy laittaa odottamaan ensi joulua. 

Tämä viikko on hurahtanut vauhdilla ja paljon on puuhaa riittänyt. Muutto, remontti ja siihen liittyvät asiat alkavat edetä. Ollaan tehty laskelmia, suunnitelmia ja piirrustuksia. Mietitty lattiaa ja keittiön ovia. Niin mukavaa päästä omaan uuteen kotiin nauttimaan tulevasta keväästä. Ja oma piha. Ah, se on kiva.

4 kommenttia:

 1. oi että se muutto tulee jo pian, on varmaan hykerryttävä olo miettiä kaikkia juttuja mitä sinne tekee. niin iloinen teidän puolesta !! <3 =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kivaa päästä isoon taloon ja saada tilaa. Tällä hetkellä olkkarissa on lastenhuone, siivoushuone, pyykkihuone eli kaikki tapahtuu tässä samassa tilassa ;) Kivaa aikaa, vaikka vähän stressaavaakin. Kunhan rempat on tehty ja painan ekan kerran pään tyynyyn, niin sitten voin huokaista.

   Poista
 2. Niin nätti muki, että ei kannata jouluun asti säästellä! Siitähän voi ihan huvin juoda kevätkahvit, vappusimat, juhannusjuomat, syksyiset marjamehut... :o)

  VastaaPoista