maanantai 7. tammikuuta 2013

ArvontaKuva: Zalando.fi

Nyt arvotaan! Kävijämäärä on jo yli 60 000. Aivan huikean hienoa. Kiitos teille lukijat. Mahtavaa, miten teitä on tullut lisää. Jokainen käynti ja kommentti lämmittää mieltä, antaa iloa päivään ja puhtia bloggailuun.

Palkintona upea musta/luonnonvalkoinen Steltonin leipäkori (pohjan halkaisija n. 20 cm). Kori on tukevaa puuvillaa ja sen voi pestä koneessa. 

Kerrothan jotain itsestäsi ja jätä kommenttilaatikkoon nimesi viimeistään sunnuntaina 13.1.2013 klo 22 mennessä niin olet mukana arvonnassa.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!


21 kommenttia:

 1. Lille mukana arvonnassa ;)

  VastaaPoista
 2. Arvonnat ovat aina kivoja, peukut ojossa mukana ;) Olen kirppishullu, retrofani, keräilijäluonne, nukkekotiharrastaja, ym, ym, kokeilen aina kaikkea, vaikka en niin taitava olekaan, pääasia, että tekeminen tuottaa iloa :)

  VastaaPoista
 3. No toki minäkin koetan onneani. Tätä blogia on mukava seurata monestakin syystä!

  VastaaPoista
 4. Hei! Eksyin syksyllä blogiisi lueskelemaan kun etsin blogeja "lähialueelta", mukava on ollut seurata mm. kirppislöytöjä, puuhailuja ja elämänmenoa. :)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa. Itse olen kaikenlaisen erikoisen tavaran keräilijä, ikuisen tavarakaaoksen järjestäjä. Ihanaa katsella kuviasi missä tavarat ovat aseteltuina paikoillaan, siihen mallille kun saisi oman kotinsa =)

  VastaaPoista
 6. Hei,löysin blogisi pari päivää sitten ja luin heti alusta
  alkaen. Olen kolmen äiti ja kahden pienen pojan mummi, joten
  lapsijututkin kiinnostaa. Marimekko on minunkin suosikkini ja siihen
  varmaan täälläkin kiinnitin ensin huomioni.

  VastaaPoista
 7. vasta löytänyt blogisi, hyviä kuvia ja mukavaa.

  VastaaPoista
 8. hej,
  olen 5v. pojan opettaja-äiti Uusimaalta. Olen vuoden verran seurannut blogiasi. Vaasa on tuttu opiskeluajoilta. Sulla on kivoja retrojuttuja kotonasi ja blogi on mukava ja helppo lukea!
  Kiitos.

  VastaaPoista
 9. Käsillä tekeminen innostaa Handea,mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 10. Hihittelevä, hekotteleva, lukeva, tekevä, hymyilevä, laiskotteleva, kiukutteleva, leipova, ompeleva, hoitava, liikkuva, nauttiva. Jos kerta jotain piti itsestään kertoa :D

  VastaaPoista
 11. Viisiviikkoa on opeteltu äitinä olemista, poika senku kasvaa ja komistuu..ihan isäsä näkönen ;)
  Mielessä vilahtaa usein erilaiset asiat joita voisi tuunata tai näpertää. Myös kaikki askarteluun liittyvä on kivaa ajan vietettä. On mukava seurata myös tätä blogia ja nähä mitä kirppisjuttuja on löytyny tai mitä oot käsillä saanu aikaseksi. Kaikki luova on aina niin ihanaa, oli se sitten maalausta, käsitöitä, askartelua, pikku remonttia tai mitä ikinä :)
  - Miina -

  VastaaPoista
 12. Olen mukana arvonnassa! Olen seurannut blogiasi syksystä asti ja siinä viehättää eniten selkeys ja kivat yksityiskohdat sisustuksessa. Itsekin pidän sisustamista ja kirppareista, myös toisten löydöistä on mukava lukea! :)

  VastaaPoista
 13. Tykkään mm. sisustamisesta, kirppislöydöistä ja niitten tuunaamisesta, käsitöistä, lukemisesta, pianonsoitosta, valokuvauksesta...
  Kivoja blogeja on aina rentouttava lukea ja katsella :)

  Päivi mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 14. Tosiaan, piti vissiin kertoa itestä jotain:) tykkään maalata, sisustaa, värkätä lapsille leikkeihin kaikenlaista, virkata, soittaa...siis kaikenlainen luova on kivaa
  -ansku-

  VastaaPoista
 15. Rita osallistuu arvontaan. Eksyin raskausaikana blogiisi, meillä on lähes samanikäiset pikku mussukat. Vauvajutut kiinnostaa mutta lisäksi leipominen ja hienot valokuvasi.

  VastaaPoista
 16. Tykkään blogisi fiiliksestä kovin ja muutenkin samantyylisestä sisustusmausta :)
  -jannna2

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa.

  Tykkään sisustamisesta, elokuvista, käsitöistä ja kissoista. <3

  VastaaPoista
 18. Hei, minäkin ehdin vielä mukaan, kiitos lempiasiat haasteen joka tuli Liikahduksia blogin kautta minullekin. Ihana blogi, kiva kun löysin tämän, liityn lukijaksi!
  Karolina

  VastaaPoista
 19. Vastaukset
  1. lähti enne aikojaan. :) kolmen lapsen äiti etelä-pohjanmaalta.

   Poista