keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Raanu



Marimekon Raanu-kuosi on uusin suosikkini. Kivat värit ja kivat kuviot. Minun mielestä kuitenkin aika jouluinen. Ostinkin tiskirätit ja servetit nyt joulunajaksi.

Tänä jouluna onkin pitkät vapaat ja monta monta pyhää. Voisin leipoa pakkaseen tarjottavaa pyhien vieraille. Mutta mikä on sopivaa herkkua, joka pysyy pakastettunakin herkkuna? Onko ideoita tai ehdotuksia? Ainakin maustekakut ja kuivakakut, entäs pasteijat? Nyt pitäisi vähän ideoida ja ensi viikolla leivotaan.

8 kommenttia:

  1. Juuri käytiin keskustelua, kumpi on oikea sana, raanu vai ryijy? Ryijyksi mä kutsun. Ihanan jouluisia!!
    -Hande-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraan sanottuna, en edes tiennyt mikä on Raanu. Googlettelin sitten tuota tuotteen nimeä. Kyllä munkin mielestä aina on puhuttu ryijystä :)

      Poista
  2. Kentakilainen kakku on herkullinen ja aion sitä taas leipoa. Voi hyvin pakastaa. Jouluhalko on myös tosi hyvä.
    Helinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippuja, kiitos vinkeistä. Voisin vaikka molempia koittaa, kuulosti ja näytti sen verran hyviltä :)

      Poista
  3. ruusuritarikunnan kakku pakasteenakin huippu.
    samoin kaikki juustokakut.
    ja itsetehty suklaa ;)
    -Lille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kakku näytti kuvista hienolta ja ohjekin oli ihan helpon kuuloinen. Hyvä idea, kiitos :)

      Poista
  4. mää tykkään leipoa kaikenlaisia pipareita ym, mitä on helppo ottaa sen verran sulamaan ku tarvii.. onneks oon jo melkein kaikki leiponu, vähä tryffeleitä ajattelin viel tehdä.
    -Ansku-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootpa ollut reipas, kun nyt jo kaikki leiponut :) No ei me tarvita niin hirmuisesti, mutta jotain pitää pakkaseen tekaista. Hyviä vinkkejä tulikin jo ja pikkuleivät on aina herkkuja!

      Poista