tiistai 20. marraskuuta 2012

Päivä


Tänään on ollut todellinen päivä.
- olen taistellut pojan kanssa päiväunista, ei malta millään nukahtaa.
- itku on tullut sekä pojalla että mammalla
- kävin kampaajalla. uusi tukka tuo uudet tuulet
- illalla sain vielä ilouutisen. ihana ystävä tulee tammikuussa meille yökylään. harvoin tänne Vaasaan kukaan eksyy, saatikka lähtee ihan asiakseen. huippua.

Tämä päivä olikin hyvä päivä.
Öitä!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä nukutuksiin! Täällä taistellaan saman asian ja 5kk tytön kanssa. Ennen oli helpompaa, en tiedä mistä nyt tuulee. Mutta itketty on. Jos ei nuku yöllä, ei oikein jaksa nukutustaistelua päivällä. Mutta kai tämä on taas ohimenevä vaihe...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne; tsemppiä ja jaksamista. Kyllä se välillä vaatii voimia ja ennenkaikkea pitkää pinnaa, mutta onneksi vauva aina sulattaa sydämen :)

   Poista
 2. vissiin näillä pienokaisilla on näitä vaiheita! meidän neiti päätti yhtäkkiä lopettaa imetyksen. siis imemisen. selvän teki, ei hidasta mun vauhtia :D en edes yritä enää, pullomaito saa luvan riittää nyt sitten :) kaikkea ne keksii! mutta onhan se vaikea nukahtaa kun kokoajan oppii uusia juttuja ja niitä pitää myös harjoitella. reppanat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikkea ne keksii. Tänään ollut helpompi päivä, kun sain äitiltä vähän ohjeita. Miten sitä joskus voi itse olla sellainen äiti, joka tietää kaiken :) Toisaalta hyvä, jos teillä imetys loppui itsestään. Ei ole pitkää vieroitusvaihetta.

   Poista
  2. ite oon kanssa miettinyt monesti että miten ne äidit tietääkin niin paljon. ihan huippuja! mutta toisaalta, onhan ne kulkeneet vähän pidemmän elämänmatkankin kuin mitä itse on.. :D oon myös mielissäni tuon imetyksen loppumisesta, ei tarvi siitä ainakaan tapella sitten joskus. Kiva nähdä pian! :)

   Poista
  3. Ehkä meistäkin tulee vielä joskus sellaisia "äiti tietää kaiken" superäitejä :) Kohta nähdään, mukavaa!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi kiitos, nappasin kuvan joskus aamulenkillä. Kiitos tsempeista, täällä nukutaan jo huomattavasti paremmin, joten kyllä tämä tästä :)

   Poista