perjantai 2. marraskuuta 2012

Matkakuulumisia

Me oltiin koko viikko reissussa. Eilen illalla vihdoin tultiin kotiin valtaisan tavaramäärän kanssa. Oli kyllä niin kiva matka, mutta ai että kotona on taas mukavaa.  Ja hyvä oli pitää myös pientä blogitaukoa, mutta nyt olisi taas niin paljon kaikkea kivaa näytettävää teille. Matkan aikana tarttui kaikenlaista ihanaa mukaan. Kamera unohtui kotiin, joten tässä muutama kännykällä otettu kuva.

Tavattiin rakkaita ystäviä. Niin kaunis oli ystävämme uusi koti.Kiertelimme sisustusliikkeitä Helsingissä. Pino oli ihan kiva paikka. Yksi taulujuttu ostettiin sieltä. Näytän, kun saadaan se kehyksiin.


(tuosta jakkarasta tykkäisin kovasti)
Kahviteltiin ja syötiin hyvin.


Paluumatkalla ajoimme Poriin vanhempieni luokse. Kiertelimme monta tuntia kirpputoreja. Niitä oli valtaisasti ja ne oli isoja. Aivan upea kirpparitarjonta Porissa. Olisin voinut vaikka mitä ostaa.. kuten nyt vasta kuvassa huomaamani Marimekon purkki. 


Lamppuaarteita.
Tänään on tehty vielä muutama kirpparilöytö täällä Vaasassa. Bongasin ne jo pari viikkoa sitten, mutta pitkän pohdinnan jälkeen haettiin vasta tänään. Laitan niistäkin juttua myöhemmin.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Mikä noista on Marimekon purkki? :) Kukallinen on ainakin mielestäni Aarikan, vai? En ole tosin mikään purkkiasiantuntija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo kukallinen oli Aarikan, mutta huomasin nyt vasta että siinä vieressä tuo valkoinen purkki on Marimekon Muija-kuosi. Kyllä nyt harmittaa, etten tarkemmin katsonut. Oisin varmasti sen ostanut :)

   Poista
 2. Ihana tuo puna-oranssi pöytävalo!tämä tyttö haluaa kans Poriin!:) oli kiva kun kävitte.ehkä mä tuun teille sit keväällä <3 Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli hirmuiset määrät aivan mahtavia lamppuja. Ja edullisiakin. Siis todellinen aarreaitta. Tehdäämpä reissu Poriin ;) Kiitos viimeisestä. Oli niin mukava nähdä ja täällä me kotosalla aina ollaan että tervetuloa!

   Poista