tiistai 13. marraskuuta 2012

Lattiatyyny

Joka syksy aloitan jonkinlaisen käsityön. Monta vilttiä olen jo poikaselle kutonut, joten nyt on aika tehdä jotain muuta. Jämälangoista ja puretuista isoäidin neliöistä sain paljon lankaa, josta olen tehnyt erivärisiä pieniä neliöitä. Näistä olisi tarkoitus tehdä iso lattiatyyny. Onhan siihen vielä matkaa, että tyynyn verran näitä on, mutta onhan koko talvi aikaa. Tyynyn on määrä valmistua sitten uuteen kotiin. Tai ehkä tästä tuleekin viltti. Tiedä sitä, mutta kyllä on mukavaa illan pimetessä kaivaa langat ja puikot esiin.


4 kommenttia:

 1. Kutominen on kivaa.. oon kans kutonu täs muutamat päivät pipoja ja nyt pojat haluis viel jotku värikkäät mut seuraavaks ajattelin lapasia itel =)
  Teiän ihana vauveli niin kasvanu.. ja edelleen niin siskos näkönen =)
  -Ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Pakko vaan myöntää, että mulla on aika suppea tuo osaamisalue :) en osaa villasukkaa saati lapasia tehä. Pitäis oikeesti alkaa opettelee. Jos menis vaikka kutomiskurssille ens syksynä ;)
   Jep, poika kasvaa kovaa vauhtia. Niin iso mies :D

   Poista
 2. Netissä on paljon hyviä ja selkeitä ohjeita... Kato sieltä.. -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta kun tuntuu ettei ymmärrä niistä ohjeista mitään :) Täytyis oikeen kunnolla perehtyä ja opetella. Kyllä tulee olemaan meidänkin huushollissa käyttöä villasukille kunhan poika tosta kasvaa.

   Poista