torstai 8. marraskuuta 2012

4 kuukautta

Meidän poikanen on jo 4 kuukautta. Niin kiltti ja ihana.

Tänään oltiin neuvolassa ja suositus olisi aloittaa kiinteät. Siinäpä onkin sitten puuhaa meille. Katsotaan nyt koska aloitetaan. Ja millä aloitetaan. Koitanko kotitekoista vai kaupan. Jokainen vauva on niin yksilöllinen, toiset syö reippaasti mitä vain ja toisille ei mene mikään suuhun. Mitenkäs muilla on sujunut kiineiden aloitus?

Meillä on niin kaunis aurinkoinen päivä tänään. Ehkä flunssa helpottaa jo sen verran, että jaksaa käydä isäinpäivälahjaa hakemassa keskustasta.

Kivaa torstaita teille! Huomenna on taas jo viikonloppu, mukavaa.

Kuva: DanneB ©

4 kommenttia:

 1. Tuo laji ei kuulu vahvuuksiini, meillä poika söi sievästi pöperöitä puolivuotiaasta mutta tytöillä on mennyt ehkä 9-kuiseksi ennenkuin ovat alkaneet huolia ja niellä. Onneksi maito saa luvan kanssa olla se pääasiallinen ravinnonlähde aika pitkään. Ja sormiruuat helpottaa, meillä on sellainen verkkopussi (netistä hankittu) johon voi laittaa esim. hedelmänpaloja vauvan maisteltavaksi ilman tukehtumisen pelkoa. Mainio kapistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritetään aloittaa jo kiinteitä, että josko oma maito sitten riittäisi. Ei tarvitse välttämättä enää sitten korviketta. Olen kuullut paljon tarinoita kiinteiden opettamisesta, joten innolla ja kauhulla odotan mitä siitä tulee :)
   Kuulostaa mainiolta tuo verkkopussi, eikä edes pahan hintainen. Taidan tilata! Kiitos vinkistä.

   Poista
 2. ei kannata kauhulla odottaa.. kyllä kaikki oppii joskus syömään.. alussa tietty kaikki lusikalliset tulee takas.. pikkuhiljaa oppii. Meillä vaikeinta on ollu siirtyminen soseruuista "kokkareiseen" ruokaan. (paitsi tää viiminen on syöny heti kaikkea). Kiinteen ruuan syöminen on kyl hyvä juttu.. pärjää iskänki kans sit pidempää =)
  -Ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä :) Eli turhaa sitä pelotellaan. Toivotaan, että meidän vesseli söis hyvin kaikkee.

   Poista