tiistai 2. lokakuuta 2012

Vauvatreffit

Me oltiin ekaa kertaa neuvolan järjestämillä vauvatreffeillä kahvittelemassa muiden äitien ja vauvojen kanssa. Oli ihan mukava vaihtaa kuulumisia ja ennenkaikkea nähdä muita vauvoja. Edvinkin tykkäsi :) Täällä Vaasassa olisi vaikka millä mitalla ohjelmaa vauvaperheille. Joka päivä voisi käydä jossain, jos aikaa ja jaksamista riittäisi. Meille riittää aina silloin tällöin ;)


Paikkana oli Vaahteramäen avoin päiväkoti. Aivan ihana paikka. Vanha pieni torppa, jossa oli mukava tunnelma.Nyt iltapuuhiin pojan kanssa. Ja kasa lukemattomia lehtiäkin odottaa...

2 kommenttia:

  1. meilläkin on täällä avoin päiväkoti ja siellä vauvaryhmä, mutta en ole vielä käynyt siellä. kai sitä olisi vaikka mitä meininkiä vauvan kanssa, mutta itellekin riittää ihan vain se tavallinen oma kotielämä ulkoiluineen ym. :) vaan kiva on, että on paikkoja mihin mennä jos silloin tällöin haluttaa lähteä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kotona viihtyy välillä liiankin hyvin ;) Aina riittää jotain puuhaa ja jokapäivä ulkoiluun menee kans aikaa. Oikeestaan oli kiva käydä näkemässä muita vauvoja. Vertailla miten voi olla eri kokoisia ja muutenkin niin erilaisia palleroita. Mielenkiintoista :) Ja olihan se ihan kiva kuulla muiden äitien vauva-arjesta. Ehkä mennään uudestaankin.

      Poista