perjantai 12. lokakuuta 2012

Tuplasuklaacookies

Esmeralda`s -blogissa oli kiva pikkuleipä ohje, jota päätin testata perjantain kunniaksi. Nämä oli kyllä ehkä parhaimpia pikkuleipiä, joita olen maistanut ja tehnyt. Ihmekös tuo, kun kyseessä tuplasuklaa! Ohjeella tulee ihanan pehmeitä ja rapsakoita pikkuleipiä.Testatkaa ihmeessä!


Tuplasuklaacookies (n. 35-40 kpl)

150 g voita
2,5 dl sokeria
1 dl siirappia
2 munaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
ripaus suolaa
100 g valkosuklaata
100 g tummaa suklaata

Vatkaa pehmeä voi, sokeri ja siirappi vaahdoksi (siirapin voi korvata sokerilla jos ei satu kaapista löytymään siirappia). Vatkaa sekaan munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja vatkaa taikinaan mukaan. Sekoita joukkoon vielä pilkotut suklaat. Nostele pellille reiluja nokareita isoilla väleillä (leviää paljon). Paista 200 asteessa n. 8-10 minuuttia, kunnes ovat kauniisti hiukan ruskettuneet. Tällä ohjeella saat n. 25 isoa keksiä. Pienempiä keksejä saat n. 35 kpl kun annostelet ruokalusikalliset taikinaa.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti