tiistai 16. lokakuuta 2012

Tikka Masala

Helsingissä asuessa kävimme usein lounastamassa Nepalilaisessa ravintolassa. Ja kyllä se oli niin hyvää ruokaa. D testasi viikonloppuna kotona Tikka Masalaa. Tämä oli myös aivan loistavaa. Mausteita voi laittaa reippaasti enemmän kuin ohjeessa. Tämä on ns. suomalaisversio eli melko miedot maut. Jos tykkää intialaisesta ruoasta niin tätä kannattaa ehdottomasti koittaa!



Valmistusaineet 
400 g kananrintafileitä
2 tlk tomaattimurskaa
1 kpl sipuli
2 kpl valkosipulinkynsi
1 pala inkivääri (4 cm pala)
1 tl chilijauhe
1 tl kuminansiemeniä
1 tl suolaa
2 dl turkkilainen jugurtti
2 rkl öljyä

Muut aineet
2 dl basmatiriisiä
1 prk tomaattipyree

Valmistusohje
Kuullota öljyssä silputtu sipuli, valkosipulinkynnet, raastettu inkivääri, mausteet ja tomaattipyree. Lisää tomaattimurska ja anna hautua 15 minuuttia.

Paloittele kanafileet ja ruskista pinta kuumalla pannulla.

Ota kastike pois liedeltä ja soseuta sauvasekoittimella. Kastikkeeseen saa jäädä suutuntumaa ja sattumia.

Lisää kananpalat ja jugurtti sekaan. Hauduta vielä n. 10 minuuttia tai kunnes kanat ovat kypsiä. 

ohje valio.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti