keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Siivouspäivä

Meillä siivouspäivä on torstaina. Miksikö? Silloin on aikaa ja energiaa. Hyvin monet siivoavat lauantaina. Meillä se on usein kirpparipäivä. Suosittelen siis lämpimästi torstaisiivousta. Kiva aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa.

Tänään tein poikkeuksen. Siivosin jo keskiviikkona. D on huomenna kotona, joten mukavampi nauttia vapaasta kuin siivota hiki hatussa. Pitkästä aikaa aurinko paistoi paljastaen kaikki tahrat ja liat. Ja pesurätti heilui entistä rivakammin.

Hetki sitten katselin laskevaa aurinkoa ja nautin puhtaasta kodista. Tuntui mukavalta.


4 kommenttia:

 1. Minäkin olen aina siivonnut torstaisin, on ihana tulla perjantaina töistä siistiin kotiin ja aloittaa heti rento viikonlopun vietto :) En ole ikinä ymmärtänyt ihmisiä, jotka tuhlaavat lauantain siivoamiseen, silloin pitäisi nauttia vapaapäivästä, kyläillä, käydä kirppareilla, leffassa, kaupungilla tai olla vaan kotona ja laittaa hyvää ruokaa. Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, ihana kun ei tarvitse viikonloppua aloittaa siivouksella :) Meinasinkin kirjoittaa, että kuka tuhlaa lauantain siivoukseen. Turhaa touhua! Viikonloppuna täytyy tosissaan vaan nauttia, sitä vartenhan se on.

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä! Paitsi että siivoan aina perjantaiaamuna :) vielä ennen vauvaa aloin into piukassa siivoamaan heti herättyäni ja muutamien tunturn päästä ihmettelin että kumma kun heikottaa- no onko ihme kun ei oo suuhunsa laittanut mitään :D nykyään siivoan heti vauvan aamu-unien aikaan. Kun mies sitten tulee töistä, on ihanaa ja puhdasta. Lauantai on tidellakin yleinen hengaus- ja härväyspäivä, silloin pitäis siivoaminen olla laissa kiellettyä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaiaamu onkin hyvä siivoukseen. Täytyy tuo muistaa, jos joskus tortaina ei kerkeä tai laiskottaa. Meillä poika nukkuu about tunnin aamu-unet, jonka aikana kerkee suihkuun, bloggailla ja lukea blogeja. Pitkät unet on sitten iltapäivällä ja sillon ollaan yleensä ulkona. Eilen imuroin niin että pikkuinen oli sitterissä. Hyvä oppia kovempaankin ääneen :)

   Poista