maanantai 22. lokakuuta 2012

Kylmäsavulohikastike

Viikon ruokalistaa suunnitellessa päätin, että nyt täytyy tehdä enemmän kalaruokia. Selailin erilaisia ohjeita ja vinkkejä, mitä voisi tehdä. Löytyi tämä vanha resepti, joka oli huikaisevan hyvää. Tosi nopea ja maukas arkiruoka. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!


4 annosta 

300 g kylmäsavulohta
pala purjoa
1 rkl oliiviöljyä
2 dl kuohukermaa
2 dl kasvislientä
2 rkl sitruunamehua
ripaus punaista chilirouhetta
50 g rucolasalaattia

Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Hienonna purjo ja kuullota kasarin pohjalla öljyssä. Lisää joukkoon kylmäsavulohiviipaleet, kerma, kasvisliemi, sitruunamehu ja ripaus chilirouhetta. Anna kastikkeen kiehua 5–7 minuuttia.Lisää rucolasalaatti. Tarjoa esimerkiksi pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti