keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Vauvan toppahaalari

Yritin saada netistä kopioitua kuvaa tähän tekstiin, mutta eipä onnistunut. Siispä suoraan asiaan.

Tilasimme Polarn o. Pyretin Outletista ihanan toppahaalarin. Hintaa 79 euroa (ovh 99.) Kuulostaa hyvinkin tyyriiltä, mutta kun olen tässä lähiaikoina tehnyt pientä seurantaa niin haalarit ovat kalliita. HM:stä saa 49,90 eurolla ihan kivan, mutta kaikki "merkkivaatteet" huimasti kalliimpia. Mikä on toppahaalarin "normaalihinta" ja millaisen haalarin vauva tarvitsee?

PoP:n haalarilla on kuitenkin jälleenmyyntiarvoa eli eikö se kannata silloin ostaa. Netissä tämän haalarin hinta liikkui 40-60 euroa käytetystä. Eli saan melkeen omani takaisin..

Hmm..tällaisia pohdintoja tänään. Kertokaa te äidit, kun tiedätte? :)

Tänään meillä on aivan ihana syyspäivä. Perheen miesväki nukkuu (D aikaisen aamuvuoron jäljiltä) ja minä saan hetken rauhassa istua koneella. Nautinnollista. Vaasassa alkaa Storm-päivät ja kaupoissa hyviä alennuksia, joten eiköhän tästä suunnata nokkamme vielä torin kulmille.

Oikein aurinkoista keskiviikkoa teille!


2 kommenttia:

 1. pienelle vauvalle käy viel joku edullinen haalari, ku ei tarvi veden ja kulutuksen kestävää, ite oon pitäny paljon villapukua vaunuis, sit vaa joku haalari päälle ku tarvii, isompien haalarit, takit ja housut on aika kalliita, mut meil on esim. yks haalari kestäny yli 5 v jo hyvänä, samoin kengät jos ostaa gore-texit
  -ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta. Tuntuu vaan, että ne edullisetkin on aika hintavia. Täytyy vielä etsiskellä. Ton tilasin vain että saan nähdä millanen se on, ainahan voi vielä palauttaa. Sitä vaan haluaa kaikkein parasta ensimmäiselle ;)

   Poista