maanantai 10. syyskuuta 2012

Testailua

Tänään vietetään arkipäivää. Viikon kappareissu takana, pojan neuvolassa käyty. Ruoanlaittoa ja pyykinpesua. Vauva nukkui parvekkeella pitkät päiväunet niin kerkesin vihdoin blogin kimppuun.

Testaan uutta ulkoasua. Vähän vaihtelua edelliseen. Tämä on nyt kokeilussa, kunnes näen toimiiko. Mielipiteet ovat tervetulleita ;) Hakutoiminto on tässä edellistä parempi ja mm. reseptit löytyy sitä kautta tosi näppärästi. Värimaailmaa täytyy vielä etsiä ja testailla.

Seuraavaksi ohjelmassa vauvanhoitoa :)

8 kommenttia:

 1. Ensin ajattelin että apua, mitä tälle sivulle on tapahtunut? Tuntui vähän turhan pelkistetyltä. Mutta tämähän on aika hauska. Selailin juuri sivustoa "flipcard" versiona :)
  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testailin itekkin kaikkia mahdollisia malleja ja tähän nyt päädyin. Oikeastaan pelkistetty on aika kiva. Vähän enemmän nykyaikainen, 2000-lukua ;) Täytyy taas testailla lisää ja koittaa väreja kunhan on aikaa.

   Poista
 2. vähän tulee sellanen s-market olo tästä :D Saisko muuten kuvia isompana laitettua, ois kivampi kattoo. T:Helinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tästä päivän parhaat naurut :) Miten voi blogista tulla s-market meileen. No nyt se on pois. En tykännyt uudistuksesta.
   Yritän saada kuvat isommaksi...

   Poista
 3. siis miks yhtäkkiä tuli moneen kertaan kaikki kommentit, hui.. H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman, että kommentit tuli monta kertaa. Empä tiedä miksi. Tutkitaan asiaa :)

   Poista
 4. Ois ollu mielenkiintoista nähdä...millainen on S-marketin näköinen blogi;)? Sen missasin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no väritykseltään s-market vihreä :) Malli oli jokin testaus, joka ei ollutkaan hyvä. Liian vaikeasti luettavissa..

   Poista