tiistai 25. syyskuuta 2012

Terra Plana, VivoBarefoot, Swedish Hasbeens

Onko sinulle tärkeää kunnon kengät? Kengät, jotka tuntuu hyvältä jalassa. Istuvat täydellisesti, eivätkä hierrä. Tuntuvat pehmeiltä ja mukautuvat omaan jalkaan. Laittaisitko lapsesi jalkaan myös sellaiset.

Niin minäkin.

Idun´s Apple on kenkien verkkokauppa, joka tarjoaa kuluttajille ekologisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita. Valmistuksessa käytetään raaka-aineita joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet. Jokaisen kengän kohdalla näet, mistä aineista kengät koostuvat. Eikö kuulosta hyvältä, että kengän pohja on tehty kierrätetyistä muovipulloista?

Verkkokaupassa on tällä hetkellä hurjan hyvä syysale. Käy kurkkaamassa täältä. Minäkin olen hyödyntänyt aleja.

Eniten käytössä on seuraavat kengät, jotka vilahtivat aikaisemmin kuvissanikin. Mahtavan pehmeät lenkki- tai vaikka jumppakengät ohuella pohjalla. Samanlaista kenkää löytyy myös pitkävartisena "talviversiona" ja ne odottaa laatikossa vielä kylmiä ilmoja.

Muutama viikko sitten ostin itselleni nahkaiset karvavuorella varustetut talvinilkkurit. Nämä kestää vettä ja loskaa ja ovat mitä mahtavimmat kävellä. Kyllä kelpaa torille tallustaa talven tuiskuissa (minulta löytyy myös samat pitkävartisena, ja olen niitä jo kolmatta talvea käyttämässä ja aina yhtä hyvät).

Syksyksi hankin ajattomat kiilapohjanilkkurit, jotka ovat niin pehmoiset ja lämpimät. Vähän stylemmät!

Pakko vielä vinkata huippualesta. Nämä söpöt nahkasandaalit löytyy nyt tosi edulliseen hintaan. Minullakin ne oli viimekesänä, mutta en montaa kertaa voinut käyttää raskausturvotuksen takia. Ensi kesänä tulevat kyllä kovaan käyttöön. 

Kaikki kengät kestää aikaa, kulutusta ja askelia. Vielä vuosienkin päästä. Ja muistathan myös perheen pienimpien jalat. Heidänkin kenkiin kannattaa satsata. Lastenkenkiä löytyy myös edullisesti.

Sisältää mainoslinkkejä ja olen myös saanut  lisäaleja näistä tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti