perjantai 10. elokuuta 2012

Lomalomaloma

Tämä perjantai tuntuu erityisen mukavalta. Meillä alkaa loma. Tai siis miehelläni. Kiva kun koko perhe on kotona seuraavat kolme viikkoa. Voidaan puuhata yhdessä kaikenlaista ja pieni reissukin on suunnitteilla. Vauva on jo sen verran kasvanut (sunnuntaina 5 viikkoa) että voi hänenkin kanssa jo lähteä liikenteeseen.

Tässä kuvassa noin kuukauden vanhana..


Tänään olen suunnitellut pojan kastejuhlaa. Juhlat on parin viikon päästä, joten kertoilen niistä sitten lähempänä lisää. Ehdotuksia hyviksi tarjottaviksi saa antaa!

Vauvalla on jo tullut vähän rytmiä ja nukkuu nyt tyytyväisenä päiväunia parvekkeella. Kiva saada vähän omaa aikaa (kotitöille ;)). Ja nukkuu nyt paremmin kun saa mahan täyteen tuhtia maitoa. Kiitos teille kommentoijille edelliseen postaukseen. Mukava oli lukea, että aika monessa perheessä käytetään/on käytetty korviketta. Itselleni on ollut aika iso asia osaimetys ja korvikkeen antaminen. Mutta eikö tärkeintä ole lapsen hyvinvointi ja varmasti hän saa läheisyyttä ja rakkautta riittämiin :)

Täytyy jatkaa puuhailuja ennen kuin pikkuinen taas herää.
Oikeen mukavaa viikonloppua kaikille! Ja kiitos kun käytte edelleen täällä lukemassa, lupaan että syksyn aikana tulee muutakin juttuja kuin vauvahöpinöitä ;)

6 kommenttia:

 1. mite ihana kaunis pienokainen teillä siellä onkaan <3 aivan ihana. mieti, meidän pikku "betsey"-neiti on jo kolme kuukautta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika menee kyllä ihan hirmuista vauhtia. Päivät vaan vaihtuu seuraavaan ja poika kasvaa niin äkkiä.

   Poista
 2. niiin, ja mukavia lomapäiviä teille :)

  VastaaPoista
 3. Inana vauva, pääsispä näkee livenä!
  On se jännä miten tuo korvikkeen antaminen aiheuttaa ahdistusta, vaikka oikeesti tärkeintä on se et vauva saa ruokaa. Ja toisaalta se antaa omaa vapautta äidille. Tomas ei suostu edes soseita syömään, niin sekin "yltiöimetys" ahdistaa vähän.
  Kastejuhlaan suosittelen voileipäkakkua, on hyvää ja helppoa. Mulla itte kehitetty hyvä ohje...H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä liian pitkä aika siitä kun viimeks on nähty. Toivottavasti nähtäs pian. On kova ikävä <3
   Niin täytyy vaan ajatella, että tärkeintä on vauvalle saada ruokaa eikä sillä väliä tuleeko se tissistä vai pullosta.
   Kiitos ideasta. Voisin tehdä voileipäkakkua juhliin. Soitan sulta ohjeen tässä joku päivä :)

   Poista