tiistai 21. elokuuta 2012

Hetkiä Tampereella

7 kommenttia:

 1. Ihmeellisen kaunis maisema jonkun "ravintolan" ikkunasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli äärettömän mukava ja kiva ravintola ;) Parasta ruokaa, hyvää seuraa ja palvelu pelasi. Lastenhoitokin oli hoidettu niin, että vanhemmat saivat rauhassa syödä. Niin ja mainittakoon vielä maailman paras pannacotta!!

   Poista
 2. Oletpa löytänyt upeita paikkoja. Minä 40vuotta tampereella asunut en tunnistanut kuin Tammerkosken ja olisko osa ollut Tallinpihasta ??. Etkä poikennut, odottelin pitkin päivää, tervehtien tätisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere näytti kyllä parhaat puolensa. Juu, Tallinpihassa oli tuo kiva kahvila. Tuoreet ja hyvät tarjottavat. Hotellin ravintola Martinassakin oli hyvä ruoka (ylin kuva).
   Ei valitettavasti keretty käymään. Vauvan kanssa meni aikataulut uusiksi ja oli paljon tekemistä/paikkoja missä piti käydä kun täältä maalta kerrankin isoon kaupunkiin pääsi :) Ensi kerralla varmasti tullaan poikkeamaan. Ja tervetuloa Vaasaan.
   Olihan teillä tuollaiset Marimekon lasit saaressa?

   Poista
  2. kyllä meillä oli ainakin samanmalliset ja jotain ruudukkoa, mutten muista tarkkaan, väri mielestäni oranssia??. Kysynpä Kaarilta. Iloista päivää.

   Poista
  3. Kaarikin oli sitä mieltä, että ne olivat hieman erilaiset, niissä oli oranssia ja erilaisia ruutuja,mutta mekin voidaan olla erehtyväisiä. Lapsen silmät ja muistot ovat joskus tarkkoja ;-D

   Poista
  4. Varmasti Kaari muistaa ihan oikein. Mulla hatarat muistikuvat, mutta sen muistan että Marimekkoa ne oli ja ihanan väriset :) Harmi ettei näitä laseja meinaa löytyä mistään. Punaraitaiset ovat etsinnässä seuraavaksi.

   Poista