torstai 5. heinäkuuta 2012

Odotus

Eilen maalla oli taas niin mukavaa. Istuttiin Faffan kanssa auringossa ja juteltiin mukavia. Päiviteltiin maailman menoa, ja arvuuteltiin pikkuisen syntymäaikaa. D pesi ja puunasi autoa, kuten kuvasta näkyy.

(vahinkolaukaus, mutta oikeastaan aika hieno)

Vielä täällä punnaan ison mahan kanssa. Nyt 40+6. D lähti tänään taas töihin pitkän vapaan jälkeen. Meillä oli aivan huippumukavat vapaapäivät. Kuin olisimme kesäloman viettäneet (oikeat kesälomat vasta edessäpäin). Nyt on akut ladattu tulevaa varten.

Yksin en enää uskalla ja jaksa lähteä kovin pitkälle kotoa. Supistelee jo sohvalta noustessa, joten nyt taitaa päivät mennä vaan parvekkeella lehtiä lukien. Mutta mikäs tässä ollessa, kun vointi on hyvä. Haluaisin vain niin jo nähdä, minkänäköinen nöpönenä meille syntyy :)

4 kommenttia:

 1. Nyt alkaa jo muakin jännittää, enää ei voi mennä yli viikkoa! :) luulisin... -Helinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä voivat päästää jopa 16 päivää yli!! Mutta toivotaan, ettei tarvis montaa yötä enää odottaa. Jännäähän tää on :)

   Poista
 2. Terkkuja porvoosta! Jännityksellä seurataan blogia - kun se hiljenee oletetaan että pikkuinen tekee tuloaan :) <3 <3 <3 Mia ja tytöt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos blogi hiljenee, niin olen tylsistynyt eikä ole mitään kirjoitettavaa ;) Ilmoitellaan heti kun uutisia on! Ihanaa lomaa teille, nauttikaa!

   Poista