keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Valoko valvottaa?

Tältä näyttää kotimme "valaistus" kymmeneltä illalla kun pitäisi nukkumaan mennä. Ilta-aurinko niin nätisti paistaa suoraan sisälle. En valita, mutta eipä tuossa kirkkaudessa kukaan nuku. Vai mistä mahtaa valvominen johtua?


Olisiko syy tuossa pinnasängyssä (ja noissa söpöissä tarroissa)? :) Kyllä se pistää vähän miettimään joka ilta.. millonkohan tässä lähdetään synnyttämään ja miten ihmeessä selviän kaikesta..


Iso mahakin vaikeuttaa jo nukkumista. Asennonvaihtaminen on niin hidasta. Hirmuisella puuskutuksella jaksaa kääntää kylkeä. Ai sitä päivää kun voin rötköttää selälläni hirmuisesti kuorsaten :)

Olen jotenkin kohmeessa tänään. Kello lähenee yhtätoista enkä ole mitään vielä saanut aikaiseksi. Odotan, että taivas selkenisi pilvistä ja voisin käydä piristävällä kävelyllä... tai kyllähän sitä päivän saa kulumaan lukemalla lehtiäkin :)


4 kommenttia:

 1. Ainakin kuului tasainen kuorsaus makuuhuoneesta noin klo 04:00-04:45 :) En osaa sanoo mitä sitä ennen/jälkeen on tapahtunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, eli taidan kuorsata kylkiasennossakin :D

   Poista
 2. mä odotin monta kuukautta että saisin käpertyä mahalleni nukkumaan. ja ai että olen nauttinut! oikein fiilistellyt joka kerta että kyllä vaan on mahtavaa kun maha on pois ja sen asukas tuhisee vieressä ja saan vaivattomasti olla missä asennossa tahansa! :D pienet on ilot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin ei oo yhtään häirinnyt kyljellään nukkuminen, mutta nyt alkaa jo tympiä. Tuntuu että joka paikkaan kolottaa, kun ei voi pyöriä ja hyöriä. Mutta ei saa valittaa näin pienestä, pääasia että saa nukuttua (edes jotenkin) :D Ja kuluttaahan tuokin kaloreita vessareissujen lisäks!

   Poista