lauantai 2. kesäkuuta 2012

Riviera Maison, Vaasa

Vaasaan on rantautunut uusi sisustusliike. Riviera Maison aukaisi tällä viikolla aivan ihastuttavan liikkeen Pitsitehtaan tiloissa. Avaraa, valoisaa ja korkeaa. Tyyliltään Riviera Maison on hyvin vaaleaa ja romanttista. Ei ehkä meidän kotiin sopivaa, mutta tykkään että ovat kauniita sisustusesineitä. Liikkeet ja jälleenmyyjät löytyy netistä www.rivieramaison.com.

Paljon oli erilaisia lasipurkkeja, keksipurkkeja ym. Sellaisen olisin voinut kotiuttaa, mutta jätin vielä toistaiseksi ostamatta. Hinnat olivat ihan ok. Lasista jalallista kakkulautasta voisin sieltä joskus käydä etsiskelemässä.

Tänään on ollut teholauantai. Sadesäällä on hyvä käydä shoppailemassa ja tehdä kotihommia. Saatiin siivottua koko parveke ja vaatehuone. Tavaraa meni valtaisat määrät häkkikellariin. Vielä täytyy viimeistellä parvekkeen sisustus ja sitten sen voi virallisesti ottaa käyttöön ja juhlistaa kesän alkaneeksi :)

2 kommenttia:

  1. Joo, huomasin kaupan. Ei ihan mulle, mutta aina kiva kun jotain uutta avataan. Me muuten asutaan todella lähellä pitsitehdasta ja Siwa on meidän lähimmistä lähin kauppamme ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, ei ihan minunkaan tyylinen, mutta jotain yksittäisiä kivoja juttuja siellä oli. En tosin ostanut mitään ainakaan sillä kertaa :)

    VastaaPoista