maanantai 25. kesäkuuta 2012

Potkarit

Eilen löysin H&M:n alesta parit potkarit meidän nöpönenälle. Maksoivat 2,50 eur/kappale. Ei paha hinta ja vielä niin söpöt :) 


Sain vihiä jo aikaisemmin, että juhannuksen jälkeen tulee Marimekolle kivoja juttuja aleen (vink,vink!). Sinne täytynee mennä iltapäivällä. Jospa nyt siivoisi vähän ja sitten köllöttäisi mahan kanssa sohvalla :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille omiin puuhiinne!

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavan paljon kommentista ja kutsusta! Ehdottomasti haluan liittyä mukaan ja jakaa reseptejä eteenpäin :) Täytyypä tutustua paremmin sivuihin!

   Poista