sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Päivän kirppislöytö

Kesäaikaan Vaasan torilla on joka sunnuntai kirppis, Rompetori. Käytiin siellä tänään kävelyllä ja oli myyjiäkin paikalla. Löysin ihanan keltaisen huivin eurolla :)


Kiva viikonloppu takana ja jännityksellä valmistaudun ensi viikkoon. Tule jo vauva tule :)

6 kommenttia:

 1. Mahtava aurinkoinen juhannusviikonloppu tosiaan ollut! Itselläni on käynyt hauska sattuma molempien lasten kohdalla: Olimme kuulleet vitsikkään heiton, että mustikkapiirakka voi käynnistää synnytyksen (juu niin varmaan). Kun ensimmäinen raskauteni oli jo viikon yliajalla, sanoi mieheni leikillän, että nyt haetaan sitä mustikkapiirakkaa kaupasta. Niin sitten haimme ja sitä natustelin ison satsin illan aikana ja kas kummaa, lähdimme synnyttämään! Kun sitten toinen raskauteni oli lähestymässä laskettua aikaa (39+5), olimme kummipojan syntymäpäivillä ja sieltä lähtiessä harmittelimme, ettei ollut mustikkapiirakkaa tarjolla. Haimme taas kaupasta valmiin piirakan ja sitä söin pari reilua palaa. Ja kyllä, lähdimme taas synnyttämään :D Ja jos joskus vielä kolmannen kerran tuo sama toimii, niin uskon mustikkapiirakan taikavoimaan. Jaksamista viimemetreille!
  - Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ;) Rupesin heti etsimään hyvää ohjetta, joten eiköhän meillä nautiskella tänään mustikkapiirakkaa! Katsotaan sitten miten käy. Mulla menossa nyt 39+3, joten hyvin voisi jo syntyä.
   Siivosin just koko kodin, joten kaikki keinot on käytössä ;)

   Poista
 2. Toi oli loistovinkki :) Ja meillä sopivasti kauppareissu edessä iltapäivällä :D

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi! Joo, rompetori on kiva paikka. Tänä kesänä en ole vielä ehtinyt köymään, mutta ehkä ens sunnuntaina ;) Voi ja toivottavasti saat vauvelin kohta ulkopuolelle. Niitä on paljon kivempi hoivaa ja lykkiä vaunuissa...kun kesä kuumalla raahata masussa;) Terkkuja!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack :) Meillä on ollut tarkoitus itse mennä myymään rantakirppikselle, mutta aina on tullut jotain muuta menoa. Täytyy sitten syksyllä varata A&E:stä pöytä.
   Onneksi mun olotila on hyvä ja ei mitään pahaa loppuraskauden "pöhötystä", niin ei tässä mitään hätää. Pikkuinen tulee varmasti vasta viikon parin päästä :)

   Poista