lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kalamarkkinat

Reippailtiin (minäkin!) aamulenkillä Kalamarkkinoille sisäsatamaan. En tiennyt mitä odottaa ensikertalaisena, mutta olin todella positiivisesti yllättynyt. Väkeä oli paljon liikenteessä ja tietenkin kalamyyjiä. Tosin vain pari heistä myi kalaa suoraan veneestä. Olihan siellä muutakin "markkinajuttuja" myynnissä.


Kyllä on ollut lämmin ja aurinkoinen päivä. Aivan ihana. Ja miten kauniita on Vaasan puistikot (meri pilkottaa puiden välistä). Kyllä täällä kelpaa asustella.

Ostettiin tänään matkarattaat aluksi ainakin parvekekäyttöön. Löydettiin me pikkuiselle vähän pirteän värisiä vaatteitakin. Ja nautittiin tietenkin jäätelöt torilla! Eli kiva päivä tänään :) Keli on vieläkin mitä parhain, joten ehkä voitais lähteä katsomaan auringonlaskua jalkapallo-otteluiden jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Mun mies ja isäni olivat mukana kalastuskilpailussa...valtuusto vastaan urheilukalastajat ;) Tuli valtuustolle hopeeta. Kun mies tuli kotiin, kysyivät tytöt siltä...minkä värinen tuo mitali on ja kun hän kertoi et se on hopea...kuului kuin yhdestä suusta "höh, taas hopeeta...kultaa sen pitäs olla" ;)

    VastaaPoista