keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kakkaroskis

Kertokaapa lukijat, mitä tehdään vauvan kakkavaipoille? Tiedän..äärettömän tyhmä kysymys, mutta kun ei voi tietää :)

Riittääkö normaaliroskis? Vai millainen sen pitää olla? Valtaisan kokoinen? Tyhjennetäänkö se joka päivä? Vauvan kakkahan ei haise kovinkaan pahalle? 

Kiitän lämpimästi avustanne :)

6 kommenttia:

 1. ainakin kannellinen. tavallinen kannellinen poljinroskis riittää. ainakin mun mielestä. se kansi pitää ne hajut poissa. ei tarvi olla mikään erityinen vaipoilletarkoitettu hajuroskis. koska voihan sen roskiksen tyhjentää vaikka päivittäin, jos siltä tuntuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eli täytynee ostaa vaan pikkasen isompi roskis. Nykyiseen mahtuisi vaan pari vaippaa. Ja varmasti viisainta tyhjentää joka päivä :)
   Onko kestovaipat toiminut hyvin?

   Poista
 2. joo kunhan on kansi.. pikkuvauvan vaippoja mahtuu paljon vaik ei oiskaan iso roskis. Kestovaipoille varmaa pitää olla eri systeemit.. ehkä niitäki joskus voin käyttää kunha ois kodinhoitohuone tai isompi pesuhuone...
  -Ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans joskus miettinyt kestovaippoja.. se tuntuu vaan niin työläältä, mutta eihän sitä voi tietää ellei koita. Täytyy ainakin varmaan testata kun äitiyspakkauksessa tuli pari sellasta. Onhan ne kertikset aika karmee jätemäärä..

   Poista
 3. Ihana <3 Meillä on ollu kannellinen jonkin sortin ämpäri. Aika usein iltaisin tyhjätty, mutta ei se vättämätön ole. Riittää tyhjätä vaikka joka toinenkin päivä ja se tuoreen vaavin kakka ei haise vielä ees pahalta;) Ei o tyhmiä kysymyksiä. hali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Välillä sitä tuntee itsensä vähän tyhmäksi.

   Poista