sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Vivobarefoot

Kaapit käyty läpi, kirppistavarat varastoitu, kylppäristä siivottu purkit ja purnukat järjestykseen. Siinäpä se päivä on äkkiä mennyt. Ompelujuttujakin oli suunnitelmissa, mutta se jää nyt toiseen päivään.

Kävin testaamassa uusia kenkiäni. Täydelliset. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan vedin reippaan kävelyn ilman supisteluita ja kiristelyitä. Askel tuntui niin kevyeltä, että otin jopa kolme juoksuaskelta. Tuli pakottava tarve testata :) (mutta eihän se juoksu tämän ison mahan kanssa oikeen hyvältä tunnu).

Kenkiä voi käydä ihailemassa ja tilaamassa ystävämme M:n verkkokaupassa Idun´s Applessa. Myynnissä myös huippuhyviä Terra Planan kenkiä. Itselläni on varmasti lähes 10 paria erilaisia kenkiä.. on korkokenkää, ballerinaa, ulkoilukenkää, talvisaapasta, nilkkuria. Yksinkertaisesti nämä ovat vain niin hyviä, mukavat jalassa ja kestävät.
Kengät ovat lisäksi ekologisesti tuotettuja ja kierrätysmateriaaleista tehtyjä. Yksilöllisiä ja hienoja.Pakko oli ostaa myös pitkävartiset versiot vaikka sadekeleihin, syksyyn ja talveen.Huh, että merivesi oli tänään likaista; niin ruskeaa.Mutta kevät on tullut Vaasaan ja silmut ovat auenneet :) Siitä tykkään.Pesin tänään myös kaikki meille kerääntyneet Eero Aarnion suunnittelemat Doggyt. Nämä on niin kivoja koristeita ja jonain päivänä hauskoja leikkikaluja pikkuiselle. Tiedoksenne, että Ideaparkissa on edelleen auki Pop&Shop-kauppa, josta näitä löytyi ale-hintaan.


Voimia, jaksamista ja iloista mieltä alkavalle viikolle!

4 kommenttia:

 1. Minunkin täytyy yhtyä ylistykseen. Minulla on m.m. nämä kengät ja ne ovat täydelliset. Eli mieheskin suosittelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja nuo sun kengät on vielä niin hienon väriset ja hyvät!

   Poista
 2. ei oo totta tuota vehreyttä. äh ja huh ja byääh. ! ihanaa. täällä kun satoi koko eilisen päivän lunta, hoh hoh! :D :D vaan jospa se juhannuksena oisi silmut täälläkin ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in. Ajattele että täällä on jo niin keväistä (ja Helsingissä vieläkin keväisempää). Aivan kauhistuttaa, miten nopeesti aika on mennyt. Toivottavasti sinne ei tuu enää yhtään lunta ja loputkin sulais äkkiä pois. Piristävää kun luonto herää eloon.

   Poista