sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Rantakirppis & Ravintolapäivä

Vaasan sisäsatamassa on joka viikonloppu rantakirppis. Jokainen halukas voi vuokrata itselleen pöydän tai myydä vaikka viltin päältä. Eilen oli eka kerta ja käytiin katsastamassa tarjonta. Yksi ihana valkoinen pellavapaita löytyi.
Täytyy käydä siellä joka viikonloppu ja jos vaikka ens kerralla menisi itsekin myymään.


Ekoshopista löytyy kaikkea ihanaa..mm. Ahvenanmaalaista omenamehua, joka on maailman parasta. Sitä myydään 3 litran töniköissä. Löytyy myös mm. Helsingistä Moko-marketista ja luomukaupoista.


Ravintolapäivää vietettiin myös eilen. Kekseliäät asukkaat tarjosivat herkullisia pannukakkuja suoraan omalta parvekkeelta ja mikäs sen kätevämpää kuin tämä. Tilaus listaan ja nykäisy korista..Hyvin toimi ja ihmisiä oli jonoksi asti. Ensi vuonna mekin osallistutaan Ravintolapäivään ja perustetaan joku kiva pieni kahvila :) (että tervetuloa vaan sitten kaikki!)


Torilla oli markkinat ja mukaan lähti aitoja Hollantilaisia vohveleita. Njami!


Aikas makean siirappisia olivat, mutta maistuu hyvällä päiväkahvin kanssa.


Kylläpä sitä kerkesi paljon yhden päivän aikana. Iltasella nähtiin vielä liuta D:n sukulaisiakin.
Kerrassaan oli kiva päivä. Nyt vietän rauhallista sunnuntaita, kun D on töissä ihan koko päivän (plääh miten tylsää).

Ha de bra!

2 kommenttia:

 1. Stroopwafels ovat niin herkullisia. Toin niitä syksyllä Amsterdamista Bijenkorfilta monta pakettia, syötiin ne aika nopeasti pois, ja jäin miettimään saisiko niitä mistään Suomesta. Supermakeita ja -hyviä, siis täysin meidän perheen makuun :)
  O.O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä hyviä. Olivat ihan aidot hollantilaiset niitä myymässä, mutta empä ole minäkään noita nähnyt muualla myytävän. Kopioita kylläkin :)

   Poista