tiistai 8. toukokuuta 2012

Parvekeillallinen

Maton metsästys päättyi tyhjin käsin. Etsinnässä on iso puuvilla/räsymatto. Puuvillamattojahan löytyy uutena (= tylsän värisinä), mutta jotenkin en suostu ostamaan koneellisesti tuotettua mattoa. Haluaisin käsin kudotun, aidon maton. Sellaisen jonka joku on tunteella tehnyt. Itse tekisin jos olisi isot kangaspuut. Kirppiskierrokselta ei tarttunut tänään mitään muutakaan mukaan (ihan hyvä niin). Mattometsästystä täytyy jatkaa D:n mummin luota :)

Nautittiin ensimmäinen illallinen lämpimällä parvekkeella. Nopeasti kyhättyä munakasta, parsakaalia ja fetasalaattia. Mutta äärettömän hyvää!Tänään käytiin myös synnytysvalmennuksessa. En tiedä opittiinko yhtään mitään uutta, mutta ainakin nähtiin hieno ja valtaisa kirjo erilaisia mahoja :D

Nyt jääkiekkoa katsomaan!

2 kommenttia:

 1. Pitäiskö Siilinjärven rientää apuun mattoasiassa! :D
  Täällä torilla myydään välillä mummeleitten kutomia räsymattoja. Meillä niitä kaks keittiössä (ootkohan nähny) ja tykkään niin paljo niistä, että aion ostaa uusia kun satun sopivasti torille!
  T:Mrs siili :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi kuulostaa hyvältä. Luulin, että käsinkudottuja mattoja on joka paikka pullollaan, mutta ei vaan löydy. Soita heti kun ens kerralla oot mattokaupoilla ;) Ja osta ihmeessä niitä lisää. Ne teidän keittiön matot on ihanat (kuvasta nähny).

   Poista