perjantai 11. toukokuuta 2012

Lomako?

Maanantaina alkoi loma. Jäin kahden viikon sairaslomalle ennen virallista äitiyslomaa. Alkoi fyysinen työ olla vähän liian raskasta. Mutta miten aika voikaan mennä niin nopeasti. Oikeen pelottaa, että tässäkö tämä oli.

Tuntuu hassulta etten enää mene töihin piiiitkään aikaan. Nyt vaan saan olla ja köllöttää. Tämä ensimmäinen viikko on kyllä mennyt täysin töistä palautumiseen ja toipumiseen (kuten yleensäkin jonkun loman alkaessa). Lepään, nukun ja otan päiväunet aina kun siltä tuntuu, pötkötän sohvalla.

Olen saanut paljon ohjeita näille viikoille. Lepää ja kerää voimia. Hemmottele itseäsi. Käskystä kävin kasvohoidossa ja hieronnassa ja kyllä se tuntui hyvältä. On tosin ollut myös "hoidettavia asioita" ja aika mennyt hurjan nopeasti. Jospa ensi viikolla kerkeisi ompelemaan ja pesemään pikkuisen vaatteita.

Olen niin tykännyt olla raskaana. Ja tykkään mahastani :) Vaikka meno siellä on välillä hurjaa, niin kaipaan niitä potkuja heti kun on hetken rauhallista. Oi sitä hetkeä, kun saan oman pienen palleron syliini <3

Olen voinut koko raskauden tosi hyvin. Siitä saa aina olla onnellinen ja kiitollinen. Tietenkin mukana ja mielessä on jatkuvasti ensiodottajan epävarmuus ja tietämättömyys. Mutta luotan siihen, että luonto hoitaa tehtävänsä. Lähiviikkojen kissanpäivistä aion nauttia täysin vatsoin :) Niin kauan kun vielä jaksan liikkua ja puuhata!


Oikeen ihanaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Nytkö sä jo jäit äippälomalle!! ihanaa loppuodotusta sulle! Onneks sulla on tää blogi niin pysyy kartalla sun elämässä! <3 Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon saikulla nyt, mutta kohta se oikea äippälomakin alkaa. Vähänkö mää nautin :)

      Poista