sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kivet

Omaa aikaa. Sitä minulla totisesti on tänään. Mies lähti tekemään 10 tunnin työpäivää ja tässä olisi koko päivä aikaa puuhailla kaikenlaista. Lista on pitkä mitä kaikkea sitä voisi tehdä. Niistä lisää myöhemmin, jos vaan toimerrun hommiin :) Houkuttelisi kovasti käpertyä sohvalle, mutta ulkonakin on kiva keli.

Ensimmäisen homman sain jo tehtyä. Pesin kaikki Kivi-tuikut. Olisiko jollain helppoa ja hyvää konstia, millä steariinit saa näistä pois?? Vinkkejä otetaan vastaan :)Meillä on kotona sellainen ylellisyys, kun käsintiskaus. Koneesta ei tietoakaan. Hankittiin Ikea-reissulta näppärä kattilateline. Tällaista olisin tarvinnut jo 5 vuotta sitten. Niin kätevä.

 Nyt mukavaa sunnuntaita!:)

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat <3 Tääll on tylsää, mutta Suomi johtaa :)

  VastaaPoista
 2. tulikuumalla vedellä ne saa pois, siis hanasta vaa niin kuumaa ku saa. Tietty viemärit ei varmaa tykkää hyvää jos steariinia on paljon =)
  -Ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi täytyy tota koittaa. Ei sitä steariinia hirveesti oo, mutta aika monesta löytyy vähän. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Hei :) Sattuisiko sinulla löytymään kivi- kokoelmastasi sitä tummempaa lilaa joka on poistunut iittalan valikoimasta 2011? :) etsin kipeästi sitä mutta näyttäisi olevan huutonetissäkin erittäin harvoin, eikä siinä kisassa pärjää kun nopeat, ainakin viime minuuteilla ennen huudon loppua :( Ostaisin mielelläni kyseistä väriä jos vain sitä jostain löytyisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Löytyy minulta se tumma lila, mutta en ihan mielellään sitä myisi. Paljonko tarjoaisit siitä? :)

   Poista