keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ihan tavallinen äitiyslomapäivä

Sain ohjeita äitiyslomalle lähtiessäni, että nauti ja ota rennosti. Tarkoittaako se, että täytyy pötköttää sohvalla kaiket päivät? :) Minä olen sellainen puuhaaja, että en helposti lepäile. Nyt on kuitenkin todettava, että tästäkin mammasta alkaa vähitellen mehut hiipua. Ei jaksa enää yhtä paljoa kuin aikaisemmin.

Herätyskello soi tänään 7:45. Nautiskelen joka aamu siitä, kun saan herätä rauhassa. Syödä hyvän aamiaisen, katsoa aamu-uutiset ja lueskella blogeja. Tänään aamupäivällä kävin verikokeissa ja samalla sain nähdä ystäväni ihanan kahden vuorokauden ikäisen tyttövauvan. Oi miten vauva oli kaunis ja niin pieni. 

Meidän ikkunasta näkyy sairaala, joten eipä ole pitkä matka synnyttämään. Eilen illalla auringo laski tummaa taivasta vasten. Nätin näköistä oli.

Kävin aamupäivällä vesijuoksemassa ja uimassa. Sen jälkeen tein vielä venyttelyn kirjastosta lainaamani Fit Mama- dvd:n avulla.


Niin ja lueskelin uusin Avotakkaa, jonka ostin kirpparilta. Ja haaveilin omakotitalosta..


Jouduin tänään nukkumaan jopa puolen tunnin päiväunet. Lounaan jälkeen silmät vaan painuivat umpeen, mutta sen jälkeen maistui päiväkahvi keksin kanssa niin namilta :)


Siivoilin tuossa äsken vaatehuoneen hyllyt järjestykseen. Meillä ei ole ollut lainkaan häkkikellaria käytössä, joten vaatehuone ja parveke ovat aivan täynnä tavaraa. Nyt saatiin kellari käyttöömme ja kunhan keritään, niin tavaraa lähtee sinne kyllä hurja määrä. Sitten saadaan parvekekin kunnolla käyttöön. Ai että odotan sitä.


Näin täällä vietetään leppoisia vapaapäiviä. Vähän alkaa liikehdintä olla muumimammamaista ja olo kuin valaalla, mutta päivä kerrallaan :) Jatkan vielä hetkeksi siivouspuuhia tai oikeastaan raivauspuuhia. Ja sitten ruoanlaittoon.

Kivaa päivänjatkoa!

6 kommenttia:

 1. Kivaa lueskella sun päivien kulusta!ihana ku ois itelläki yhtä paljon vaan aikaa raivailla ja siivoilla!:)nauti siis edelleen!!-anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mukava, että joku jaksaa käydä lukemassa mun höpinöitä :) Nautin kyllä päivistä eikä ole tekemisen puutetta. Hirveesti ois kaikkea puuhaa, mitä vois tehdä. Aamupäivät jaksaa aina painaa täysillä, mutta illat makaan koomassa sohvalla :)

   Poista
 2. Voi ihana, enhän mä ole tajunnu että olet Vaasalaisia lajitovereita ;) Teidän ikkunastahan sä voit melkein vilkuttaa mulle VKS:n naistentautien osaston kansliaan ;) Terkkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, me muutettiin Helsingistä Vaasaan viime syyskuussa ja hyvin on viihdytty. Tämä tuntuu ihan kodilta ja hyvät näkymät tosiaan meidän kämpästä ;) Joko olet palannut töihin? :)

   Poista
  2. Kiva, kiva että viihdytte! Minäkin viihdyn. Olen syntyperäinen Vaasalainen, mutta nuorempana halusin vain pois täältä. Muutinkin sitte keskisuomeen ja sieltä ruotsiin. Ruotsissa asuin 9 vuotta. Palasin Vaasaan 2,5 vuotta sitte ja voi että osaa arvostaa tätä kaupunkia. Kaikki näyttää niin hyvätä...meri ja kaikki. Just sopivan kokonen kaupunki meille:) Vielä en ole töissä. Ehkä elokuussa aloitan. Terkkuja! Sano moi, jos joskus nähdään kaupungissa :)

   Poista
  3. Jep, moikataan jos törmätään :) Vaasa on hyvä kaupunki elää. Vielä kun saisi tännekin kierrätypäivää ym järkättyä. Ravintolapäivähän oli jo menestys neljällä ravintolalla :D

   Poista