torstai 12. huhtikuuta 2012

Tomaattinen jauhelihakeitto

Näin pääsiäisen jälkeen on taas siirryttävä kevyempään ruokavalioon, että linjat pysyy ojennuksessa ;) Tässä herkullinen ja kevyt keitto-ohje!


Tomaattinen jauhelihakeitto, n. 3-4 annosta

200 g jauhelihaa

1 iso sipuli

3 valkosipulinkynttä

2 porkkanaa

3 perunaa

1 tlk tomaattimurskaa

7 dl vettä

1 ½ kasvisliemikuutiota

chilikastiketta, ketsuppia, mustapippuria, grillausmaustetta, paprikajauhetta

Ruskista jauheliha ja siirrä sivuun odottamaan. Kuori ja pilko sipuli, valkosipulinkynnet, porkkanat ja perunat. Laita paloitellut kasvikset kattilaan ja kaada päälle tomaattimurska, vesi sekä liemikuutiot. Siirrä hellalle ja anna porista niin kauan, että kasvikset ovat kypsiä. Mausta ja lisää ruskistettu jauheliha keiton joukkoon. Kuumenna ja nautiskele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti