sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Mitä me tehtiin ennen blogeja?

Luettiinko me enemmän sisustuslehtiä? Vai siivottiin? :) Voin ainakin itse myöntää, että minulla menee hurja aika nykyään blogien lukemiseen ja bloggailuun. Sellaisina aamupäivinä, kun mies on töissä ja olen yksin kotona, huomaan välillä uppoutuvani liian pitkäksi aikaa blogien maailmaan. No mutta eihän siinä mitään pahaa ole. Ehkä sitä aikaisemmin sitten puuhasi jotain muuta ei niin tärkeää. Omalla tavallaan blogien lukeminen ja bloggaus ovat rentouttavaa ja mukavaa ajanvietettä.

Blogeista saa hurjan paljon kivoja ideoita, reseptejä, hyvää mieltä ja tietenkin ihastella kauniita kuvia. Toki blogien myötä ihmiset myös avaavat ovensa lähemmäs itseään. Se on aika hurjaa. Sitä voi tunnistaa kaupungilla vastaantulevan bloggaajan ja tietää hänen elämästään yhtä sun toista. Toki jokainen bloggaajahan itse vetää rajan siihen, mistä haluaa kertoa. Itse olen pohtinut sitä, laitanko vauvasta kuvia tänne? Voiko siitä olla jotain haittaa? Vaikka tällä hetkellä blogissa on hyvin vähän raskaudesta ja vauvasta, niin Sånt är livet kertoo kuitenkin elämästämme Vaasassa. Eli eiköhän niitä vauvajuttujakin tänne tule lisääntyvissä määrin :)

Jaa-a. Vieläkö jaksatte ajatuksiani lukea :) Olen tässä käynyt läpi viime vuoden kesälomakuvia. Oi miten niistä tulee hyvä mieli. Meillä oli huippu matka Ahvenanmaalle ja muistelen sitä lähes viikottain. Kumpa saisimme uusia sen mahdollisimman pian. Meidän kesästä tulee uusi ja ihmeellinen. Voimia vievää vauva-aikaa, mutta samalla niin kauan odotettua. Kesää on aina silti ihana odottaa!

Vatsa alkaa olla jo sen verran iso, että kaipaan lepoa aika paljon. Köllötän milloin sohvalla ja milloin minkäkin tyynyn päällä. Ostin itselleni Koti ja Keittiö -lehden ja voisin seuraavaksi istahtaa sohvalle lukemaan. Täytyy nyt vielä levätä ja kerätä voimia kun siihen on mahdollisuus :)

Oikeen mukavaa sunnuntaita kaikille! :) Ja kiitos kaikki ihanat lukijat. Jokainen uusi käynti blogissa saa hurjan hyvälle tuulelle.


Tästä kuvasta voi melkein tuntea kesän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti