maanantai 30. huhtikuuta 2012

30.4.2012

Kotona taas. Ihana keväinen viikonloppu takana. Eilen saavuttiin iltasella kotiin väsyneenä, mutta onnellisena. Helsingissä on aina niin mukava käydä, mutta kyllä silti on parasta kun pääsee omaan kotiin ja oman peiton alle.

Kierreltiin keskustan kaupoilla, käveltiin Töölönlahden rantaa, istuttiin kahvilla hyvän ystävän kanssa, tavattiin tuttuja. Kotimatkalla käytiin vielä Ideaparkissa ja Ikeassa. Hektistä ja liian vähän aikaa, mutta niin niin kivaa :)

Yövyimme Crown Plaza-hotellissa ja voin lämpimästi suositella. Hotelli on yksi parhaista Helsingissä. Hyvä palvelu, kiva ilmapiiri ja niin siistiä. Paikkakin loistava ja näkymät upeat yli Töölönlahden Tuomiokirkolle asti. 


Kampin Kappeli oli lähes valmistunut. Paljon jakanut mielipiteitä, mutta mielestäni äärettömän upea.Espan puistossa, keskustan kaduilla ja kauppatorilla kävi kuhina. Ihmiset nauttivat auringosta ja lämmöstä.


Tässä hieman ostosmatkan saldoa..


Finlaysonilla oli vekaraviikot..


Ja Marimekolla ystävämyynti :) (ja minäkös nautin)


Ja Ideaparkissa on edelleen avoinna Pop&Shop kauppa täynnä Aarikkaa ja Eero Aarniota. Sieltä lähti mukaan yhtä sun toista.

Voitteko uskoa, että huomenna on jo toukokuu. Se tarkoittaa sitä, että kesä on lähempänä ja ennenkaikkea sitä, että meidän pikkuinen kasvaa ja kasvaa ja h-hetki lähestyy :)

Tänään olisi työvuoro viikon tauon jälkeen. Voikaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti