keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Pippurinen kinkkupasta

Synttärit on juhlittu ja syöty on hyvin. Löysin parin viikon takaisesta Me Naiset lehdestä Valion pippurisen kinkkupastaohjeen. Testattiin sitä tänään ja hyvää oli. Simppeli, herkullinen ja nopea ruoka.



4 Annosta:

1 iso (200 g)sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
200 g palvikinkkua
1 pussi (200 g) parsakaalia
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Mustapekka®

Lisäksi
300 g spagettia

Valmistusohje:
Keitä pieneksi leikattu parsakaali suolalla maustetussa vedessä.
Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli pannulla rasvassa. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu kinkku. Sekoita. Lisää parsakaali. Anna paistua hetken aikaa.
Laita välillä spagetti kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää ruokakerma kinkku-parsakaaliseokseen. Anna kiehua hiljalleen 3 - 4 min kannen alla.
Huuhdo ja valuta spagetti. Yhdistä kastike spagetin joukkoon pastakattilassa. Kuumenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti