perjantai 2. maaliskuuta 2012

Karkuteillä-salkut by Marimekko

Nauroin eilen ihan hervottomasti moneen otteeseen. Oli niin kiva ja hauska päivä, että unohdin kokonaan bloggaamisen :)
Lähdettiin etsimään mammalle Marimekosta uutta mekkoa, mutta näin siinä sitten kävi. Pappa halusi vähän hemmotella meidän tulevaa pikkuista ja osti sille kaksi aivan ihanaa Karkuteillä-salkkua! Söpöjä. Näihin voi laittaa tutit ja tuttipullot odottamaan. Samaan sarjaan kuuluu vielä lasten astiasetti ja ruokalappuja. Oi kun sellaiset vielä joskus saisi :)


Ostettiin aikaisemmin lasinen Go Glass-tuttipullo Stockalta. Katsotaan tuleeko käyttöön. Kaunis se ainakin on. Eikä ainakaan haitallisia kemikaaleja.Kävin eilen pankissa ja en voinut olla rinkumatta pientä säästöpossua. Se nökötti niin yksinään siellä hyllyssä, niin kysyin voisinko saada tuollaisen :) (ehkä se ajatteli, että on siinäkin lapsellinen tyyppi). Mutta onhan se niin söpö, että pakko oli saada.Mulla työntäyteinen viikonloppu edessä ja vapaat takana.
Oikeen kivaa viikonloppua teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. ei oo tosi mitä salkkuja! nuo on niin söpöt. ja tuo säästöpossu, ihan yli-söpö :D taitaa nuo miehet olla höpsöytymässä. me oltiin ikealla ostamassa taloon juttuja ja kun mentiin kassalle, hokasin meidän kärryissä pehmeän jalkapallon. kysyin P:ltä "mikä tämä on?" kun aattelin että se on ehkä vaan eksynyt meidän kärryyn. niin hän sanoi että "no katsos mä sitten vauvan kanssa pelailen jalkapalloa". meinasin Kuolla johonkin söpöyskohtaukseen. en kestä. :D

  VastaaPoista
 2. Elina: Eikö oo ihania :) Täytyy hyödyntää tuota miesten höpsöytymistä ja pistää ne maksamaan kaikea hömppää ;) Ai teillä tarvitaan jalkapalloja?

  VastaaPoista
 3. voi teitä =)
  Toi tuttipullo on hyvä ja hieno ja herkullinen.. me saatiin lahjaksi se
  pinkki. Sairaalas ja keskolassaki on vaa lasipulloja.
  Meillä on lasten kaikki vauva-ja synttärikortit salkuissa.. Noi teiän on kyl hienot!!
  -Ansku-

  VastaaPoista
 4. hmm, ilmeisesti tuleva isä aikoo opettaa pikkuisen pelaamaan palloa. ois varmaan ostanut vaaleanpunaisen pallon, jos ois ollut. :D tyttöä meille siis vähän povailivat. en tiiä, musta ois kiva tietää ihan 100% varmasti, kumpi se on. :D no eipä sitä tarvi kauaa enää odottaa, vähän yli 2 kk. Hurjaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ansku: Jep, nää hormoonit taitaa saada päät vähän tohjoksi :) Oikeesti tää on kyllä niin kivaa odotusaikaa.
  Aika hyvä idea tuo korttijemma.

  Elina: Huh, kun aika menee äkkiä. Eipä oo sulla enää paljoo. Nauti näistä hetkistä! Jännitän nyt jo uutisia sieltä suunnalta ja tietty että kumpi tulee :)

  VastaaPoista