tiistai 28. helmikuuta 2012

Pasta pomodoro (tomaattimozzarellapasta)

Löysin kaupan lehtihyllystä uuden tuttavuuden, Family Living. Ihana lehti täynnä sisustusjuttuja ja myös ruokareseptejä.


Testattiin hyvää kasvispastaa. Tämä oli niin loistavaa, että pääsee lemppariruokalistalle :) (ohje alla)



4 annosta:
2 valkosipulin kynttä
6 tomaattia
1 rkl voita
1 rkl hunajaa
1 ruukku tuoretta oreganoa
1 tl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
mozzarellaa ja parmesania

1. Viipaloi valkosipulinkynnet ja kuutioi tomaatit.
2. Kuullota valkosipulit voissa kuumalla pannulla ja lisää hunaja.
3. Lisää pannulle tomaatit ja pienennetty oregano. Keitä kastiketta rasvassa kiinteäksi noin 5 minuuttia.
4. Mausta kastike valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
5. Sekoita kastikkeeseen keitetty pasta. Tarjoa parmesanjuuston ja mozzarellapallojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti