perjantai 24. helmikuuta 2012

Paholaisen pannu

Sain eilen äärettömän herkullista chilistä riisi-lihapannua. Tämä on jo lisätty lempiruokalistalle :) Voisin toivoa tätä kerran viikossa.



4 annosta:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
2,25 dl basmatiriisiä
2,5 dl vettä
2 dl appelsiinitäysmehua
1/2 tl suolaa
1/4 dl makeaa chilikastiketta
2 tl tulista chilikastiketta
1 punainen paprika
200 g ylikypsää saunapalvikinkkua
tuoretta korianteria tai persiljaa

1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit ja riisit. Kaada joukkoon vesi ja appelsiinitäysmehu. Mausta suolalla ja chilikastikkeilla. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

2. Hienonna paprika, joista on poistettu siemenet. Lisää paprika kasariin. Keitä edelleen noin 5 minuuttia. Kuutioi kinkku ja sekoita muiden ainesten joukkoon. Kiehauta. Siirrä kasari pois kuumalta levyltä.

3. Hienonna korianteri tai persilja ja ripottele pinnalle. Tarjoa lisäksi salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti