tiistai 21. helmikuuta 2012

Herkullinen lohipasta

Kalaa pitäisi syödä monta kertaa viikossa, mutta jotenkin on vaikea löytää hyviä ohjeita. Useimmiten meillä on joko kalakeittoa tai sitten haetaan viikonloppuna tuoretta kalaa suoraan kalastajalta.

Tässä helppo, nopea ja maukas lohipasta hyväksi arkiruoaksi.



4 annosta:

1 sipuli
250g parsakaalia
n. 300 g kirjolohifileetä
1-2 tl sitruunapippuria
1 prk (2,5 dl)Valio Kippari®-ruokakermaa
Lisäksi
n. 300 g täysjyväspagettia

1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Kiehauta parsakaalin nuput suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
2. Lisää kala sipulin joukkoon.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Lisää sipulin joukkoon parsakaalit, lohisuikaleet, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Huuhdo ja valuta pasta ja lisää se pannulle kastikkeen joukkoon.



Hyvää laskiaistiistaita! Meillä syötiin pullat jo eilen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti