maanantai 6. helmikuuta 2012

Helsingfors

Olimme Helsingissä lomalla. Oli mukavaa ja kiva käydä siellä, mutta en kyllä haikaile sinne takaisin :) Mukava oli tulla takaisin tänne "maalle". Sunnuntaina oli aivan ihana auringonpaiste ja kovassa pakkasessa ulkoiltiin kirkon kulmilla.(oli niin kirkas auringonpaiste, etten voinut katsoa kameraa kohti :))

Kotimatkalla pysähdyimme Ideaparkkiin syömään ja siellä oli edelleen avoinna Pop-up-store, josta kirjoitin joulukuussa. Olisin taas voinut tyhjentää koko kaupan :) Kaikkea niin ihanaa. Ostettiin Aarikan Sitruuna-tyynyliinat mustavalkoisten pussilakanoiden kaveriksi (kuva ennen pesua ja silitystä).
Ostettiin myös lisää Eero Aarnion Pony-tarjottimia. Tällä kertaa oranssi ja punainen. Näistä kun nautiskelee aamupalaleipää niin kyllä alkaa päivä pirteästi.
Eikä tässä vielä kaikki ostoksen. Lisää myöhemmin :)

4 kommenttia:

 1. Oi se kauppa on vieläkin siellä...
  Mä en edes uskalla mennä sinne kun viimeks kans tyhjensin sieltä aika hyvän määrän :)

  Pakko mennä lähipäivinä käymään ;)
  -Lille

  VastaaPoista
 2. Lille: Siellä oli vaikka mitä kivaa, kannattaa käydä ;) Tai jos haluaa säästää rahaa niin pysy kaukana!

  Kaikille: Piti tuohon tekstiin laittaa tuotteiden hinnat, mutta unohtui. Tarjottimet maksoivat 10 e/kpl ja tyynyliinat 5 e/kpl.

  VastaaPoista
 3. Voiko Pony tarjottimet pestä koneessa?
  Aivan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei löytynyt mistään tietoa, voiko niitä pestä koneessa. Itse pesisin vain käsin. Pinta varmasti kärsii koneen kuumuudesta.

   Poista