tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuosi 2012

Uusi vuosi on alkanut hyvin. Lupaavasti. Paljon ihanaa on tapahtunut ympärillä. Yksi sai ihanan pienen pojan, toinen löysi uuden asunnon, kolmas päätti pitää tärkeän uuden vuoden lupauksensa. Kaikilla on jotain uutta mielessä ja elämässä. Ehkä niitä lupauksia paremmasta :)

Kuuluuhan se asiaan, että luvataan syödä terveellisemmin, liikkua enemmän, lopettaa paheita jne. Itse en oikeastaan ole koskaan tehnyt mitään lupauksia, koska en omaa niin suurta itsekuria että ne onnistusivat. Nyt tosin voisin luvata pitäväni itsestäni vielä parempaa huolta. Jatkaa normaali hyvää elämää kuten ennen jouluakin. Joulunahan kaikilla on lupa vähän repsahtaa ruoan ja liikunnan suhteen.

Edellisyönä meille satoi hurjasti ihanan pöllyävää lunta, luonto oli satumainen. Harmillisesti se vaan muuttui aamun tullen vedeksi. Toivottavasti saadaan pian lisää lunta valostuttamaan pimeyttä.

Onnea kaikille uusiin haasteisiin, tehtäviin, lupauksiin ja tuleviin talvipäiviin :)Iltavuoron jälkeen kotona minua odotti lämmin pannukakku. Njami :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti