perjantai 27. tammikuuta 2012

Siken Sitruunapasta




Viime viikon "Sikke - Ruokaa rakkaudella" - ohjelmassa oli loistavia italialaisia reseptejä. Tänään testasimme yhtä niistä ja huomenna jatkuu Italia-teema.

Siken sitruunapasta oli helppo, nopea, vähän erilainen, niin italialainen ja maukas ruoka.
Jakso ja tarkemmat ohjeet löytyy livtv.fi/ohjelmat

Kastikkeen ohje kahdelle!
Sitruunamehua
Yht. n. ½ dl Olivado avokado zest öljyä ja oliiviöljyä
Raastettua parmesaania
Reilusti persiljaa

Tee oliiviöljystä, avokado zest öljystä, sitruunamehusta ja parmesaanista ‘kastike’, sekoita se keitettyyn pastaan ja mausta suolalla pippurilla. Lisää persilja ja raasta vielä parmesaania annoksen päälle.
Tarjoa hyvän pastan ja tuoreen patongin kanssa.



Käytiin aamupäivällä pitkällä kävelyllä Pilvijärvellä. Ihana auringonpaiste ja kimmeltävät hanget. Pitäisköhän ostaa sukset, niin pääsis merelle hiihtämään?

Mukavaa viikonloppua kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti