keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keltainen kalakeitto

Ruokavaliosta ja resepteistä huomaa, että alkuvuosi on alkanut vähän kevyemmissä merkeissä. Keitot on aina hyviä, terveellisiä ja vähäkalorisia. Tässä jälleen mainio kalakeitto-ohje. Tämä on ruokaisa, mehuisa ja niin hyvän makuinen. Ihanat mausteet. Lämmin kiitos hyvästä ruoasta ja kuvasta miehelleni!



4 annosta

1 pkt (300g) marinoituja kirjolohisuikaleita
3-4 perunaa
1 pussi keittojuureksia
1 sipuli
1/2 rkl öljyä
1 tl currya
1 tl caram masala-maustesekoitusta
1/2 tl kurkumaa
1/2 tl chilijauhetta
1/4 tl inkivääriä
8 dl vettä
1 rkl kasvisfondia (kasvisliemikuutio)
2 dl appelsiinitäysmehua
Koristeeksi: tuoretta korianteria tai persiljaa

1. Kuori ja viipaloi perunat. Kaada kattilaan perunat, vesi ja kasvisfondi ja kiehauta. Lisää mausteet. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää keittojuurekset ja appelsiinitäysmehu. Hauduta vielä noin 5 minuuttia.

2. Ruskista kalasuikaleet kuumalla pannulla omassa marinadissaan ja lisää lopuksi keittoon. Koristele tuoreilla yrteillä ja tarjoa tuoreen leivän kanssa.

2 kommenttia: