perjantai 13. tammikuuta 2012

Huopapallot

Aloitin jo marraskuussa tämän projektin..
Tein kasan ihania huopapalloja. Huovutin suoraan puuhelmen ympärille. Ajatuksena oli tehdä pannunalunen. Värit on mitä mahtavimpia ja näitä tekisi mieli syödä :)
Olen yrittänyt keksiä keinoa, miten saada nämä yhteen. Puuhelmissä on reikä vain yhteen suuntaan, joten kasassa pysyminen on haasteellista.
Siispä kysynkin teiltä; Onko ideoita miten saada pallot tivakasti kiinni? Tai mitä muuta ihanaa näistä voisi keksiä?

Täällä on edelleen hurja lumimyräkkä.. saas nähdä miten pääsee puskemaan aamulla töihin.
Nyt iltapalalle ja sitten peiton alle. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. pujottele niitä oikein paksuun rautalankaan! ihan ylisöpöjä ihan vain tuollaisina palluroina kauniissa lasiastiassakin..

  VastaaPoista
 2. Elina: pujottelin nuo karhunlankaan ja ajattelin, että laitan ne roikkumaan verhotangosta. Meillä kun ei ole verhoja keittiössä niin voisi toimia väripilkkuna. Noh, katsotaan mihin nuo vielä päätyy :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Huippuja noi huopapallot, tekis melkeen mieli maistaa. Onko noita vaikea tehdä? Neuvoppa niin pääsis testaamaan); -Hande-

  VastaaPoista
 4. Hande: Huovutin nuo puuhelmien päälle (se on helpompi tehdä), mutta ne voi tehdä ilman helmiäkin. Sillon ne pystyy liittämään yhteen miten vaan. Ja voi käyttää monessa jutussa. Huovutus on aika simppeliä eikä tarvii paljoo tarvikkeita. Voin neuvoa sulle!

  VastaaPoista