tiistai 24. tammikuuta 2012

Chorizopasta

Uusi suosikki lempiruokalistalle :) Suurenmoinen makuelämys!



4-6 annosta:

1 sipuli
300 g chorizo-makkaraa
300 g tuorepastaa
2 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria.

Kuullota silputtu sipuli pannulla. Lisää pieneksi leikatut makkaranpalat joukkoon. Keitä tuorepasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Nosta keitetty pasta kauhalla pannulle. Lisää kerma ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Vinkki: Chorizo-makkara sopii tosi hyvin tomaattikastikkeeseen!
Koristele tuoreella basilikalla ja voit laittaa basilikaa myös ruoan joukkoon.


(oih tykkään niin paljon tuoreiden yrttien tuoksusta. Kesällä saadaan taas oma sato parvekkeelta:) En malta odottaa!)

Näin on tiistaikin pulkassa. Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

  1. me syötiin just muuten samaa, mutta pakastesein kanssa. pannulla vaan käristin ne seitit(?):) Olipa muuten hyvää sekin, niin helppo ja nopee ruoka. Tuorepasta oli pitkästä aikaa hyvää! -Helinä

    VastaaPoista
  2. Helinä: En oo koskaan uskaltanut ostaa sitä pakasteseitiä, mutta täytyis koittaa. Ne on varmasti hyvää :) Tuorepasta ei oo mitään kaikkein kevyintä ja terveellisintä, mutta kyllä se vaan välillä on niin hyvää kunnon kermakastikkeen kera.

    VastaaPoista
  3. Sniif... Meillä lapset sanoo: Syö itte toi pasta! En ymmärrä miks ne ei voi syödä tota!!!
    Kun se on niin hyvää!!!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Höh, harmi ettei lapset aina ymmärrä herkkujen päälle :) Yritä kaupata se jonkun lempparin kanssa, kuten nakkien ;)

    VastaaPoista