perjantai 2. joulukuuta 2011

3. joulukuuta

Pop&Shopit tai Pop Up Shopit ovat rantautuneet Suomeen. Kivoja. Tykkään niistä kovasti, vaikkei niitä täällä "maalla" olekaan. Idea on, että jokin kauppa aukaisee liikkeen vain hetkeksi. Pariksi viikoksi tai maksimissaan pariksi kuukaudeksi.

Olin viikko sitten Ideaparkissa ja siellä on vielä loppiaiseen asti auki Pop/&/Sho pop-up-store. Löytyy mm. Eero Aarnion Pony-sarjaa, Aarikkaa, Ristomatti Ratioaa ja Fatboyta. Kaikkea niin ihanaa ja myös huomattavasti normaalihintoja edullisemmin.

Meille ostin joululahjaksi Aarikan pallopallo-pussilakanasetit, mutten raaskinutkaan niitä paketoida, joten otettiin heti käyttöön. Ihanat.Oisin voinut ostaa koko liikkeen tyhjäksi, mutta olin junalla liikenteessä ja alkoi lomakkokin ammottamaan tyhjyyttä ;)
Suosittelen käymään, jos Ideaparkin lähellä pyöritte.

2 kommenttia:

 1. Oikeesti... missä siellä, pitää keskiviikkona mennä kun oon liikenteessä :)

  Ihanat noi lakanat!!! Ja mulla on pukinkontti vielä aika tyhjä niin sieltä vois... jos ei muille niin ittelle ;)

  -Lille

  VastaaPoista
 2. Lille: Sieltä Helsingin päästä kun menee sisään niin oikeanpuoleisella käytävällä melkeen alussa. Ilmeisesti siinä on ollut joku Expertti tai muu aikaisemmin. Ennen Esprittiä.

  Nämä lakanat oli sillon viimeiset ja oli sen vuoksi pakko ostaa, mutta siellä oli vaikka miten paljon kaikkia muitakin ihania ja keltaisena myös tätä pallopalloa. Eli sinne vaan :)

  VastaaPoista