maanantai 19. joulukuuta 2011

19. joulukuuta

Me oltiin hotellilomalla Helsingissä. Sateisesta säästä huolimatta matka oli niin mukava. Rentouttava ja kiireetön. Vuorotöiden vuoksi yhteinen aika on jäänyt vähäiselle ja oli niin mukava kävellä pitkin kaupunkia käsikädessä kuin vastarakastuneet teinit :)

(Aleksanterinkatu kaatosateessa)

(Ihania tähtiä Stockalla)

Haaveilin ennen matkalle lähtöä, että löytäisin Stockmannin Argos hallista itselleni sellaisen lumihiutalepallon. Olisin halunnut sellaisen, missä on sisällä vaikka pieni kaupunki tai eläinlauma. Mutta jäin ilman, koska koko kaupungista en sellaista löytänyt.
Muuten kyllä Argos hallissa oli kaikkea ihanaa; koristeita, suklaita, pähkinöitä, herkkuja..
Matka oli todella onnistunut. Voisin vielä muutamalla sanalla kommentoida viikonlopun ravintolakäyntejä.

Lounastettiin Santa Fe:ssä ja tortillat olivat maukkaita. Illastimme Ravintola Vespassa (katutason bistrossa, sillä koko ravintola oli täynnä). Minulla oli suuret odotukset ravintolan suhteen, mutta pastat olivat ihan ok. Ei mikään elämys. Ennen paluumatkaa käytiin vielä Morrisonissa. Hampurilaisateriat olivat jotain niin hyvää, että sinne menisin uudelleen. Suosittelen lämpimästi jos on kova nälkä ja haluaa oikeen kunnon satsit :)


Ihanaa jouluviikkoa ihmiset! 5 yötä enää jouluun :)

2 kommenttia:

  1. ihana, kuin vastarakastuneet teinit :D se on ehkä yksi parhaimpia fiiliksiä parisuhteessa, kun yhtäkkiä näkeekin sen toisen siinä valossa, kuin silloin ihastuessaan. Unohtaa kaiken arjen ja yhteisen elämän, näkee vain toisen. ja on niin silmittömän onnellinen että on saanut sen rinnalleen :) <3

    VastaaPoista
  2. Elina: Tuo tunne on ihana ja tuntuu, että se vain voimistui kun tänne muutimme <3 Toki huomasi myös sen, että pienet matkat ja irtautuminen arjesta tekee tosi hyvää. Oli niin kiva olla vaan yhdessä ilman kiirettä ja menoja. No tuon lisäks eletään vuoden parasta aikaa niin mikäs tässä :)

    VastaaPoista